Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero acaba la seva estada a la Girada amb diferents propostes de millora pel barri

Hi haurà millores en la mobilitat, en l’aparcament i en la seguretat del barri

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, ha estat de dilluns a dijous posant en marxa l’alcaldia de proximitat al barri de la Girada. La intenció de Romero és desplaçar-se un cop al mes a una zona diferent de la vila. A la Girada ha visitat diferents equipaments i aquest dijous a la tarda feia la reunió final amb els veïns per explicar les propostes recollides, algunes de les quals ja portava el PSC en el programa però en les quals incorporaran suggeriments del veïnat.

Durant les trobades amb els veïns i veïnes també s’ha parlat de la millora de la rambla i dels aparcaments i de temes de seguretat. Romero assegura que amb la implantació del sereno, que també vigilarà que les terrasses ocupin els espais autoritzats, baixaran les incidències. El proper barri que visitarà serà el Molí d’en Rovira del 6 al 9 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: