Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova edició del programa d’Activitats per a Gent Gran dels casals municipals d’avis

Nova edició del programa d’Activitats per a Gent Gran dels casals municipals d’avis

L’Ajuntament de Vilafranca torna a posar en marxa aquest setembre tot un seguit d’activitats, cursos i xerrades adreçades a usuaris dels Casals de Gent Gran del municipi.

El proper dimarts 12 de setembre es farà l’acte de presentació del Programa d’Activitats per a Gent Gran que l’Ajuntament de Vilafranca organitza per aquest curs 2023-2024. El programa reprèn activitats que es duien a terme en els dos casals municipals i n’estrena de noves com el taller de Teatre o el taller ‘Viure com jo vull’. Durant el curs també es realitzaran diverses xerrades sobre aspectes d’interès per a les persones grans.

El regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, valora que l’activitat ajuda a envellir amb dignitat, i per això es configura un programa d’activitats exhaustiu que té en compte el desenvolupament físic i el mental.

Aquesta setmana ja s’ha iniciat l’activitat amb les sessions ‘Activa’t tu pots’, i a partir del dia 12 de setembre es reprenen els tallers de memòria, de dinamització de parcs de salut, els tallers de txikung i l’activitat del grup de Suport ‘Obrint camins’. Altres activitats que continuaran aquest curs als casals d’avis del Tívoli i de l’Espirall són la gimnàstica activa, la coral, el taller de lectura, les puntes de coixí o les sessions d’informàtica, i comencen dos tallers nous al casal d’avis de l’Espirall: ‘Viure com jo vull’ i taller de Teatre.

Durant el curs es realitzaran diversos tallers i xerrades als dos casals d’avis, a càrrec de col·laboradors sobre temes d’interès per al col·lectiu de la gent gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: