Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Vilafranca 2 començarà el curs sense l’aulari prefabricat de 4t d’ESO

Tot i que les obres estan fetes, els mòduls no arribaran fins a finals de setembre.

L’equip de l’institut Vilafranca 2 ha hagut de preparar les aules de taller i laboratori per encabir l’alumnat de 4t d’ESO. L’altra opció era buscar un espai alternatiu i no ho veien viable.

Després de la seva posada en marxa el curs 2020 – 2021, primer de forma provisional a les instal·lacions de l’escola Pau Boada i després ja als mòduls prefabricats del carrer de La Vinya, l’Institut Vilafranca 2 afronta el primer curs amb el desplegament complet de tota l’etapa de secundària.

A més, el centre ha tingut una alta demanda en el procés de preinscripció perquè el seu projecte educatiu atrau l’interès de les famílies. Aquest curs 2023 – 2024 tenen matriculats 240 alumnes, de 1r a 4t d’ESO, i per això s’ha de completar l’ampliació amb nous mòduls prefabricats.

La provisionalitat dels espais, però, és un problema que des de l’institut demanen resoldre el més aviat possible per poder treballar en condicions normals.

La directora explica que l’Ajuntament demanava un centre amb tres línies i oferta postobligatòria de batxillerat i cicles, mentre que el Departament aposta per un centre de dues línies i només d’ESO, com és actualment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: