Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clou la Copa del Consell Esportiu amb Torrelles, Atlètic Vilafranca i Gelida com a campions

Sant Quintí, Avinyonet i Sant Martí Sarroca han estat les seus de la Copa Comarcal de Futbol durant tres caps de setmana.

La tercera jornada de competició ha posat punt i final a l’edició 2024 de la Copa Comarcal de Futbol del Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Una competició que, després de dos caps de setmana a Sant Quintí i Avinyonet, arribava al final aquest passat dissabte a Sant Martí Sarroca.

En l’apartat masculí, el campió benjamí va ser el Torrelles, que s’imposava a la final al Riudebitlles. En infantils, el Gelida es va proclamar campió, superant a la final a l’equip A de l’Atlètic Vilafranca. I en la gran novetat d’enguany, en la categoria aleví femenina, el campió va ser l’Atlètic Vilafranca, que guanyava a la final al New Legends de la Pobla de Claramunt.

La Unió Esportiva Martinenca, amfitriona d’aquesta darrera jornada de Copa, treballa per poder crear equips femenins el més aviat possible.

Des de la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Sant Martí, Laura Vigara, es mostrava satisfeta per poder gaudir de futbol femení dins d’aquest campionat. La categoria femenina era la gran apaosta d’enguany. Una novetat que ha vingut per quedar-s’hi.

Durant la jornada també van estar presents Sonia Jansà, alcaldessa del municipi, i representant dels clubs amfitrions de les dues jornades prèvies: Oscar Gimenez, del Quintinenc, i José Mesa, de l’Avinyonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: