Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cros del Sant Josep obre el calendari de crosos a Vilafranca, amb prop de 400 corredors

Feia tres anys que no es celebrava el cros de l’Escola Sant Josep. En la seva quarta edició ha estat el primer cros del curs a Vilafranca.

Aquest diumenge es trencava una sequera de tres anys pel cros de l’escola Sant Josep, que no es celebrava des de l’any 2019, abans de l’esclat de la pandèmia. Sembla que el temps no ha passat factura a un esdeveniment que obria el calendari de crosos escolars a Vilafranca aquest curs. Prop de 400 corredors i corredores van prendre part en la quarta edició del cros.

Els organitzadors anaven una mica a cegues, era una mica difícil esbrinar la resposta del públic, després d’aquest llarg parèntesi, però la multitud que es va aplegar a la Rambla Sant Francesc va deixar clar el gran estat de forma d’aquest cros.

La cursa oferia recorreguts adaptat a les 10 categories diferents, des de baldufa, fins a cadets, incloent cursa de pares i mares.

Un cros que ha estat possible amb la col·laboració entre l’escola, el Consell Esportiu i l’Ajuntament de Vilafranca.

El de Sant Josep ha estat el tercer cros del curs. El primer va ser el 21 d’octubre als Monjos, que va anar seguit del cros de l’Escola La Pau de Sant Sadurní, el passat 19 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: