Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament impulsa una enquesta per agilitzar la cercavila del 29 i la processó del 30

Es pot respondre a l’enquesta a través de l’enllaç vlf.cat/enquestaprocesso30

L’Ajuntament de Vilafranca ha tirat endavant una petita enquesta, que ha donat a conèixer a través de xarxes socials, mitjançant la qual vol que la població opini sobre les millores que caldrien fer en els recorreguts fixes per tal que aquests siguin més àgils.

En l’enquesta hi ha tres preguntes sobretot enfocades a la processó de la nit del 30: es demana sobre si el ritme és l’adequat, si acaba massa tard i si això fa plantejar el fet d’anar o no a veure-la. Es pot respondre a l’enquesta a través de l’enllaç vlf.cat/enquestaprocesso30.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: