Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura ‘Un pas més’ de la Cambra de Barcelona es presenta a Vilafranca

Apunten que són l’equip que més suport donen a les petites i mitjanes empreses

Fa quatre anys la candidatura ‘Eines de país’ va guanyar les eleccions a la Cambra de Comerç i Indústria de Barcelona, en la que hi ha 3 de les comarques de la Vegueria Penedès, i ara aquesta candidatura es presenta sota el nom de ‘Un pas més’.

Part de l’equip s’ha donat a conèixer aquest dimarts a la tarda al Vinseum, on han explicat que durant aquests anys s’ha treballat per canviar l’orientació, passant, diuen, d’una Cambra al servei de les grans empreses a una al servei del teixit productiu del territori. Ignasi Tribó és el candidat de les empreses del grup 7 que engloba, entre d’altres, tot el sector vitivinícola i apunta la importància de la seva candidatura pel Penedès.

Un altre objectiu d’‘Un pas més’ és que institucions oficials no governamentals de Catalunya siguin dirigides per juntes que serveixin els interessos del país i caminar per poder tenir un Estat propi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: