Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada sobre assessorament i subvencions en el marc del Penedès Circular

Vilafranca ha acollit una jornada sobre assessorament i línies de subvencions per promoure la circularitat a les empreses.

La jornada tenia lloc aquest dijous al matí al Centre Àgora promoguda per l’Ajuntament de Vilafranca dins del projecte Penedès Circular. El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea, ha estat l’encarregat d’obrir la sessió explicant l’objectiu d’aquest programa, que convida les empreses a iniciar un procés de transformació cap a l’economia circular.

Entre les diferents ponències de la jornada, representants d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de les empreses de la Generalitat de Catalunya, han explicat els recursos que hi ha a l’abast en aquest sentit.

La sessió ha repassat diferents serveis a l’abast de les empreses, com les comunitats energètiques, la borsa de subproductes i matèries primeres i diverses línies d’assessorament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: