Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escoles i instituts reben aquest matí els alumnes la il·lusió i les ganes de retrobar-se

Per a les famílies, han estat també uns dies intensos per tenir tot el material preparat per el primer dia, però amb ganes ja de tornar a l’escola.

A les portes de les escoles aquest matí els nervis i la il·lusió eren els grans protagonistes. Tant per part dels alumnes, com per part de pares i mares que els acompanyaven en aquest retorn a l’activitat.

Després dels mesos d’estiu ha tocat llevar-se aviat, agafar la motxilla carregada de llibres i retrobar-se amb els companys d’escola per explicar-se totes les aventures viscudes i començar a afrontar els reptes del nou curs.

La Isabel Díaz acompanyava els seus nets de 8, 6 i 3 anys, i explicava que hi havia uns certs nervis.

Més tranquil·la era la situació que vivia el Josep Silvent, que havia acompanyat el seu fill que començava cinquè de primària. Agraïa el retorn a la normalitat, i explicava que havien aprofitat el val escolar per comprar material divers.

També a la porta de l’escola, Sara Maraver havia acompanyat la seva filla que començava 4t i el seu fill que comença I-5. Contents però amb alguns nervis.

En el seu cas també havien aprofitat els vals escolars, que considera són una bona ajuda.

Un primer dia d’adaptacions, de retrobaments i de compartir experiències per iniciar un nou curs escolar tant a primària com a secundària marcat per la il·lusió de tornar a començar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: