Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Inici del curs escolar amb menys alumnes a I3 a Santa Margarida i els Monjos

Inici del curs escolar amb menys alumnes a I3 a Santa Margarida i els Monjos

Gairebé 1.400 alumnes s’incorporaran entre aquest dimecres i el proper dimarts a les aules de Santa Margarida i els Monjos per aquest curs 2023-2024.

A les tres escoles d’educació infantil i primària, Dr. Samaranch, Arrels i Sant Domènec, han començat les classes 721 alumnes, amb una tendència a la baixa en les matriculacions d’I3 que ja es venia observant en els darrers anys fruit del descens de la natalitat. Tant és així que l’escola Dr. Samaranch ha reduït de dues a una línia les classes en aquesta franja d’edat.

Per contra, a secundària i a batxillerat continua la matriculació estable degut a l’augment demogràfic de principis del segle XXI i aquest any han començat 508 alumnes a l’ESO i 91 ho faran dimarts a batxillerat. Les llars d’Infants municipals dels Monjos i de la Ràpita acullen aquest any 91 alumnes.

Durant aquest estiu l’ajuntament ha instal·lat 60 ventiladors a les aules considerades més caloroses de les tres escoles del municipi, tot i que és previst adquirir-ne de nous per poder arribar al màxim possible d’espais.

Aquest estiu el Departament d‘Ensenyament de la Generalitat, havia de dur a terme les obres de construcció de l’ascensor a l’escola Samaranch, però no s’han realitzat perquè la licitació de l’obra ha quedat deserta. L’Ajuntament està a l’espera d’una propera reunió amb el departament per tal que comuniquin quan es podran realitzar aquestes obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: