Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2.000 nens i nenes participen un curs més a la Fira Musical Escolar

La Fira Musical s’estructura al llarg de quatre cursos escolars i cada curs es dissenya un paquet de tres audicions, cadascuna d’elles amb instruments musicals d’una determinada família

Des d’aquest dilluns i fins al dimecres de la setmana que ve l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet acollirà un total de 121 audicions de petit format adreçades als més de 2.000 nens i nenes que cursen de 1r a 4t de primària a les deu escoles de Vilafranca. També l’alumnat de l’Escola Delta-L’Espiga participa en aquesta activitat.

Aquestes audicions configuren la Fira Musical, una activitat de sensibilització musical que organitza l’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració del professorat de música de les escoles participants.

La Fira Musical s’estructura al llarg de quatre cursos escolars. Cada curs es dissenya un paquet de tres audicions, cadascuna d’elles amb instruments musicals d’una determinada família. D’aquesta manera, en acabar 4t de primària, els nens i nenes han participat en un total de dotze audicions diferents -tres per any-, aconseguint un coneixement molt vivencial d’un gran nombre d’instruments i l’experimentació de la música en directe.

Aquest curs, les audicions són de piano i clavicèmbal; d’instruments de vent-metall, trompa, trompeta, trombó i tuba; i de guitarra i flauta travessera.

Després de molts cursos funcionant, la Fira Musical Escolar és una proposta molt ben valorada per totes les parts implicades.

Els músics que ofereixen les audicions tenen una llarga experiència en el món de la docència, ja sigui com a professors o impartint tallers i cursos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: