Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mòduls de l’Institut Vilafranca 2 no arribaran fins a mitjans d’octubre

Tot i que s’havia anunciat que arribarien aquesta darrera setmana de setembre, des de l’Institut confirmen que s’ha endarrerit el termini i que la nova data que tenen és el 19 d’octubre.

La previsió inicial era que aquests mòduls havien d’estar instal·lats ja per poder començar el curs acollint els alumnes de 4t d’ESO d’aquest institut a la capital de l’Alt Penedès, però a l’estiu ja es va veure que no arribarien a temps.

A l’hora de començar el curs 2023-2024 aquest setembre es va donar una nova data, que era aquesta darrera setmana de mes, en que s’apuntava que es podrien instal·lar a la seva ubicació i començar a ser operatius les primeres setmanes d’octubre.

Aquest dimecres però hem pogut saber que els mòduls finalment no arribaran abans del 19 d’octubre, i que per tant encara es posposa unes quantes setmanes la possibilitat que els alumnes de 4t d’ESO del Vilafranca 2 puguin utilitzar-los, i que el propi institut pugui recuperar uns espais com ara el taller i el laboratori que van haver de desmuntar per tal d’ubicar-hi els alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: