Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí s’han començant a instal·lar els mòduls del Vilafranca 2, per els alumnes de 4t ESO

Amb aquests mòduls, el centre podrà recuperar els espais de taller i laboratori que provisionalment es van habilitar com a aules per els alumnes de 4t d’ESO.

Després d’iniciar aquest curs escolar ubicant els alumnes de 4t d’ESO en uns espais provisionals, atès que aquests mòduls no van arribar a temps, la previsió amb que es treballava des del Institut Vilafranca 2 era que els poguessin tenir al llarg d’aquest mes d’octubre.

Finalment però, aquest matí s’han iniciat els treballs d’instal·lació d’aquest mòduls en els espais ja habilitats per tal que puguin acollir les dues classes de 4t d’ESO que aquest curs cursen els alumnes del que és la primera promoció d’aquest institut vilafranquí.

Un cop s’acabin d’instal·lar en el recinte de l’Institut, caldrà fer-ne totes les connexions de serveis i equipar-les per que puguin acollir els alumnes.

D’aquesta manera, el Vilafranca 2 podrà recuperar el taller i el laboratori que es van haver de desmuntar per poder encabir-hi els alumnes de 4t en aquest inici de curs i recuperar dins de la seva precarietat una certa normalitat. Recordem també que precisament aquests mòduls s’han instal·lat en l’espai que fins ara utilitzava l’institut com a pati. Uns nois i noies que aquest curs estan aprofitant les instal·lacions de l’església dels mormons com a espai per fer educació física i les estones de pati.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: