Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Dia Mundial de l’Alzheimer es commemora amb un programa d’activitats organitzades per TIÁM

El Dia Mundial de l’Alzheimer es commemora amb un programa d’activitats organitzades per TIÁM

El dia 21 de setembre és el dia mundial de l’Alzheimer i altres demències.

El proper dijous, 21 de setembre, se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer i altres demències, una data de gran importància per sensibilitzar sobre aquesta malaltia. L’Associació TIÁM ha preparat una sèrie d’actes i iniciatives per tot l’Alt Penedès, amb l’objectiu de destacar la seva importància i donar visibilitat a aquesta causa. La Laia Casas, de l’equip professional de TIAM destaca la proposta d’enguany.

En el marc del dia mundial de l’Alzheimer, TIÁM ha preparat conferències als municipis de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Sant Quintí de Mediona, La Granada, Castellví de la Marca, Font-Rubí i Olesa de Bonesvalls durant els mesos de setembre i octubre. Aquestes conferències abordaran temes com el benestar emocional i l’alimentació en la malaltia d’Alzheimer des de la perspectiva de la prevenció. A més, des de TIÁM destaquen una de les activitats.

Com a part de les seves activitats habituals, l’associació TIÁM establirà un punt informatiu a la Rambla de Sant Francesc durant tot el dia 21 de setembre, i també oferirà valoracions gratuïtes de l’estat cognitiu entre el 18 i el 24 de setembre.

Tanmateix TIÁM ha posat èmfasi en la commemoració d’aquest dia amb una destacada campanya de sensibilització amb una imatge gràfica realitzada per la fotògrafa Roser Blanch i la il·lustradora, Mariona Ríos, que a través de l’art han volgut mostrar la realitat de la malaltia.

Amb aquestes activitats, TIÁM reafirma el seu compromís en la lluita contra l’Alzheimer i altres demències i invita a la comunitat de l’Alt Penedès a unir-se a aquesta important commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: