Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 12 de setembre s’obren les inscripcions als cursos de català del CPNL

Les inscripcions estaran obertes del 12 al 15 de setembre, tant per a les persones que ja han fet algun curs en els darrers 12 mesos com per aquells que vulguin iniciar-se en l’estudi del català.

Les inscripcions per als cursos generals s’estructuren en dos torns: preferent, els dies 12 i 13 de setembre per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els últims 12 mesos; i general els dies 14 i 15 de setembre per a tothom que tingui interès a aprendre català. Les inscripcions es poden fer en línia des de la mateixa plataforma d’inscripció o presencialment a les oficines del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès, al carrer de Pere el Gran, 32, 1r; o de l’Oficina de Català de Sant Sadurní, al carrer de Marc Mir, 15.

Abans de fer la inscripció, les persones que no hagin fet un curs al CPNL durant els darrers 12 mesos o que no puguin acreditar tenir coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per determinar quin curs és el més indicat per a elles. Es pot sol·licitar en línia a la plataforma d’inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.

L’alumnat de tots els nivells té dret a una reducció del 50 o el 70%  de la matrícula. Se’n podran beneficiar les persones en situació de precarietat, pensionistes, de família monoparental o nombrosa o que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. Els cursos inicial i bàsic continuen sent gratuïts per tal de garantir l’atenció a les persones amb menys coneixement de la llengua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: