Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura l’exposició ‘Quan parles fas màgia’ a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

L’exposició pretén acostar el Voluntariat per la Llengua a l’àmbit de la salut.

Aquesta setmana el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha inaugurat l’exposició ‘Quan parles fas màgia’ a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Una mostra que pretén acostar el Voluntariat per la Llengua en l’àmbit de la salut, com una eina més de promoció de l’ús del català en l’àmbit sanitari.

L’acte de inauguració va anar a càrrec de president de Consell Rector del CSAPG, Jordi Cuyàs, el director del CPNL Penedès-Garraf Biel Senabre, i la regidora de cultura Àngels Dalmau, els quals van incidir en la importància de cuidar l’ús de la llengua catalana per garantir l’assistència de qualitat en l’àmbit de la salut.

La exposició, creada per la Secretaria de Política Lingüística i gestionada territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística serà itinerant entre els centres del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: