Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició ‘Quan parles fas màgia!’ arriba a l’Alt Penedès

L’exposició ‘Quan parles fas màgia!’ arriba a l’Alt Penedès

L’exposició es complementa amb material didàctic, com per exemple uns vídeos protagonitzats per el mag Eduard Juanola, que a través d’una sèrie de trucs proposa temes per iniciar una conversa.

L’exposició ‘Quan parles fas màgia’ creada per la Secretaria de Política Lingüística i gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística, forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que es va crear el 2003. A partir de la metàfora de la màgia focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Ara l’exposició es podrà visitar a Vilafranca des del 24 de novembre fins al 9 de desembre, a L’Escorxador. Durant l’estada, el dimarts 30 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, s’organitzarà una activitat dirigida a participants del Voluntariat per la llengua, alumnes dels cursos de català i al públic en general.

Finalment el recorregut de l’exposició pel CNL de l’Alt Penedès acabarà a Sant Sadurní, on es podrà visitar del 10 al 21 de desembre, al Casal d’Entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: