Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès amplia el Servei de Digestiu i el de Rehabilitació

A partir del 4 de setembre, el Servei de Rehabilitació atendrà als pacients de manera temporal en espais habilitats a la planta inferior

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha posat en marxa les obres d’ampliació de dos serveis de l’Hospital de Vilafranca: la creació d’un nou espai pel Servei de Digestiu, on fins ara hi havia l’Arxiu i l’ampliació i reforma del Servei de Rehabilitació.

L’obra vol millorar les àrees d’atenció als pacients, així com els espais de treball dels professionals, ja que permetrà disposar d’unes infraestructures i instal·lacions modernes i adequades. El Servei de Digestiu duplicarà l’espai actual i el de Rehabilitació s’ampliarà en un 30%.
Les obres tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros, amb finançament del Servei Català de la Salut i tindran una durada de sis mesos.

A partir del 4 de setembre, el Servei de Rehabilitació atendrà als pacients de manera temporal en espais habilitats a la planta inferior. Per altra banda, pel que fa a circuits i usos d’espais adjacents a l’obra, a partir d’aquell dia quedaran tancats el passadís 3 i el passadís inferior de la cafeteria, que comunica l’entrada principal amb consultes externes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: