Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estampa de Sant Fèlix no es repartirà a l’Ofici del dia 30 i ni al fulletó dels Goigs

Segons la Parròquia són els administradors qui s’han posat en contacte amb l’església per oferir una alternativa a l’estampa de Foix Cervera

Aquest dimecres ha corregut a través de Whatsapp un comunicat extraoficial on s’explica que la parròquia no repartirà l’estampa de Sant Fèlix, obra de Foix Cervera, en l’ofici solemne del dia 30. L’estampa, on apareix Sant Fèlix en banyador i de «vacances a Menorca», ha generat un intens debat a les xarxes.

El rector de la basílica de Santa Maria, Xavier Aymerich, explicava en exclusiva als Serveis Informatius de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió que els administradors d’aquest any han buscat una alternativa a l’estampa original per repartir-la a l’església. En aquest sentit, Aymerich afirma que la Parròquia ha acceptat en un primer moment la voluntat dels administradors i, d’aquesta manera, el que es farà és repartir una estampa de Sant Fèlix basada en la imatge gràfica de la Festa Major d’enguany. Segons Aymerich han estat els administradors qui s’han posat en contacte amb la Parròquia per oferir, doncs, una alternativa i que, per tant, “no s’ha produït cap mena de censura per part de l’església sinó que ells mateixos ens van trucar i ho vam acceptar”.

Paral·lelament, Joan Solé, des de Gogistes Penedesencs, ha confirmat que l’entitat anirà en consonància amb la decisió de la Parròquia i , així doncs, tampoc repartiria el fulletó dels goigs amb la imatge de Sant Fèlix de Cervera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: