Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon balanç de Sant Jordi, malgrat l’estona de pluja

Llibreries i floristeries fan un bon balanç de Sant Jordi que, en caure en feiner, ha fet que més gent es quedés a celebrar-lo a Vilafranca.

Tot i que la pluja va fer acte de presència durant una estona justament en l’hora de màxima afluència de visitants, el balanç de Sant Jordi és molt positiu per part de llibreries i floristeries.

La llibretera de L’Odissea Maria Martínez explicava com havien trampejat a la parada de la rambla Sant Francesc els deu minuts de pluja que va caure cap a un quart de vuit del vespre.

I definitivament la jornada va acabar bé perquè es va poder reprendre l’activitat sense problemes. Els llibres de Ramon Gener, ‘Història d’un piano’, de Xavi Coral, ‘Aprendre a esquivar les bales’, ‘Un animal salvatge’, de Joël Dicker, ‘Tor: foc encès’, de Carles Porta i ‘Ocàs i fascinació’, de la vilafranquina Eva Baltasar; a més del premi Anagrama de novel·la ‘Com un batec en un micròfon’, de la penedesenca Clara Queraltó, han estat els llibres que més buscaven els visitants.

Al sector de les floristeries també hi havia satisfacció per com s’havia desenvolupat la jornada.

Des de Germinova, la florista Teresa Alsina destacava que el fet que Sant Jordi hagi caigut en feiner contribueix a que molta gent es quedi a celebrar la diada a la vila.

Alsina també explicava que la pluja no havia entorpit massa la jornada i que el gran volum de feina es concentra a la tarda.

També les entitats van estar ben presents durant tota la diada a les seves parades. Els administradors de la festa major 2024, per exemple, van aprofitar per a vendre roses i productes de marxandatge.

A la rambla Nostra Senyora es on es concentraven les parades d’artesania i alimentació, que també van oferir els seus productes fins a les nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: