Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Adrià Domènech fitxa pel Real Betis de bàsquet

Adrià Domènech, jugador fins ara de l’Oviedo Club Baloncesto, ha fitxat pel Real Betis de bàsquet fins a l’any 2025.

El vilafranquí va començar la seva trajectòria al Casal de Vilafranca i va seguir formant-se al Joventut de Badalona. Més tard, va jugar també al CB Prat.

Domènech també compta amb experiència internacional, ja que ha estat seleccionat diverses vegades per les categories inferiors de la selecció espanyola.

Aquesta darrera temporada al club asturià, que ha suposat el salt del penedesenc al món professional, no ha estat senzilla per a ell. Va assolir una mitjana de 14,7 minuts, 5,4 punts i 2,8 rebots durant el tram final de la campanya passada a la LEB Or, però Domènech va patir diversos alts i baixos durant tota la campanya.

El club asturià va finalitzar en 14a posició amb 45 punts, a tres del descens de categoria. Domènech, un cop va tenir clar que abandonaria l’entitat, va començar a buscar opcions i rebre ofertes, de les quals va acabar escollint amb claredat la de fitxar pel Real Betis Basket.

El conjunt andalús jugarà enguany la LEB Or després d’haver descendit des de la lliga ACB la temporada passada. L’objectiu dels verd-i-blancs és clar: tornar a recuperar la màxima categoria del bàsquet estatal.

Així doncs, el vilafranquí no canvia de categoria, però sí que afronta uns objectius d’equip més ambiciosos i que considera que poden ser de futur. En l’àmbit personal, Domènech vol recuperar el seu màxim nivell.

Així doncs, nous reptes per a Adrià Domènech, un jugador que no oblida les seves arrels vilafranquines i que ha arribat al bàsquet professional arran del seu treball i esforç constant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: