Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal manté el liderat a Segona Catalana amb un triomf de tràmit contra el Castellbisbal B

A cinc jornades pel final, els vilafranquins només avantatgen en una victòria a Abrera i AESE B, immediats perseguidors. El Gelida ja es troba a dos triomfs de l’ascens a Primera.

El Casal ha tornat a imposar el factor Joan Marquès, on encara no ha perdut aquest curs, per superar sense problemes el Castellbisbal B, per 82 a 44. Triomf davant el penúltim classificat, que va donar guerra durant els dos primers quarts, fins arribar a l’últim minut i mig del segon parcial; en aquell moment un parcial de 10-3 pels casalistes, situava un tempteig de 38 a 25 al descans.

Al tornar de vestidors l’equip vilafranquí no va donar opció als visitants. Tercer quart no massa espectacular en anotació, però suficient per començar l’últim període amb 22 punts de renda, i anar guanyant per 53 a 31.

L’últim quart, amb 29 a 13 a favor del Casal, va ser tot un passeig triomfal. Al final victòria per 82 a 44. Un partit en què Michael Boateng va deixar l’acció més espectacular. Després d’un temps complicat per les lesions, Boateng ja torna a agafar confiança sobre la pista.

A nivell estadístic, 6 punts per a Michael Boateng. I en general anotació molt repartida entre els 11 jugadors que van vestir-se de curt. Lluís Rosell amb 21, Pau Saborido amb 12 i Arnau Nieto amb 11 van ser els màxims encistelladors.

El Casal és líder a falta de cinc jornades per acabar la lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: