Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou espai Nostra Senyora ha estat l’epicentre de la Mostra d’Espectacles al Carrer

Dues propostes de circ per tots els públics han donat forma a la 31a Mostra d’Espectacles al Carrer, que tenia lloc aquest dimarts a la tarda al nou Espai Nostra Senyora.

Food trucks i barra per saciar la gana, ombra per fugir del sol i la calor i espectacles al carrer. Aquesta ha estat la fòrmula de l’espai Nostra Senyora, una de les novetats de la Festa Major d’enguany. Aquest oasi dins del ritme frenètic de la més típica també ha estat l’epicentre de la 31a Mostra d’Espectacles al Carrer.

La consolidada proposta ha canviat radicalment de format, adaptant-se a un públic més familiar i buscant un major confort per les companyies participants.

La mostra, que es concentrava al llarg de la tarda de dimarts, constava de dos espectacles: «A la fresca», de la Companyia Anna Confetti, i «Ovvio», de Kolektiv Lapso Cirk. El primer d’ells, inspirat en les àvies que surten a prendre la fresca amb una cadira, va fer les delícies de grans i petits.

Des de l’organització la valoració del canvi de format i d’espai era del tot positiva.

El tram final de la Rambla, on es representaven les dues propostes, acollia un nodrit grup de famílies disposades a passar-ho d’allò més bé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: