Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les afectacions en el servei de Rodalies s’allargaran fins al 17 d’agost

Per les obres del corredor mediterrani, fins al 13 d’agost hi ha servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní i Castellbisbal.

Més endavant, del 14 al 17 d’agost s’oferirà servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní i Molins de Rei. Per salvar la interrupció de la circulació de trens a la R4, s’ha establert una línia d’autobusos, amb parades a les estacions i horaris coordinats amb l’arribada i sortida dels trens.

Entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders s’han programat dos trens per cada hora i sentit.
Les obres que s’estan fent consisteixen en actuacions en infraestructura, energia i renovació de les capçaleres nord de Martorell i sud de Castellbisbal, proves i canvi de software en les estacions de Martorell i Castellbisbal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: