Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Afectacions a la R2 sud, la línia de la costa, i pas de regionals per Vilafranca

La meitat dels trens regionals de les línies R13 a R17 circularan temporalment desviats per Vilafranca per les obres d’Adif. Segons Renfe, aquesta mesura no afectarà la circulació de la R4.

Amb motiu de les actuacions que Adif executarà a la insfraestructura ferroviària tots els caps de setmana fins al 26 de maig, Rodalies de Catalunya ha de reprogramar els serveis del corredor sud. Les principals afectacions es produeixen a la línia R2 sud.

Però, d’altra banda, la meitat dels trens regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 circularan desviats per Vilafranca. Això comportarà un increment del temps de viatge pels usuaris dels regionals d’entre 40 i 45 minuts. Aquesta solució s’adopta, segons un comunicat de Renfe, per a evitar transbords per carretera «que suposarien un major temps de viatge i una major molèstia en el desplaçament dels viatgers».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: