Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aina Alegre porta la seva darrera creació, ‘This is not’, al Grec

‘This is not «an act of love and resistance»’ és una peça musical i coreogràfica sobre l’aire i la dependència que tenen els cossos per l’interior dels quals circula de manera permanent.

Està protagonitzada per nou intèrprets, cinc ballarines, tres trombonistes i una tuba, que juntes invoquen diferents imaginaris i converteixen en moviment i so la relació que tenen amb aquest element invisible però essencial que és l’aire. ‘This is not’ es podrà veure al Mercat de les Flors dimarts i dimecres de la setmana vinent, a les vuit del vespre, en el marc del Grec. Més informació.

Ballarina, performer i coreògrafa, Aina Alegre és una artista de Vilafranca que viu entre Catalunya i França i que, després d’haver entrat a formar part del Centre Nacional de Dansa Contemporània d’Angers l’any 2007, va iniciar una carrera brillant que la va dur a crear la seva pròpia companyia, Studio Fictif i, des del gener d’enguany, a dirigir el Centre Chorégraphique National de Grenoble, juntament amb l’intèrpret Yannick Hugron.

Alegre, que entén la dansa com un terreny en el qual «reimaginar» el cos, ha explorat en les seves creacions diverses cultures i pràctiques corporals, de les quals examina el paper històric i antropològic inspirant-se tant en obres plàstiques, com sonores i audiovisuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: