Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs de Els Juliols dóna el tret de sortida amb una ponència sobre els vins naturals

Aquesta és la quinzena edició, s’anomena ‘Del vi que humanitza’ i s’ha volgut centrar en els canvis que ha experimentat el món del vi en els darrers quinze anys.

Aquest dilluns l’Auditori de Vinseum era l’escenari de la conferència inaugural de la quinzena edició dels Juliols de la UB dedicat al món del vi. Una quinzena edició que s’anomena ‘Del vi que humanitza’ i que s’ha volgut centrar en els canvis que ha experimentat el món del vi en els darrers quinze anys des del punt de vista de les persones. Tal i com explica el coordinador del curs, Joan Cuscó.

La primera de les ponències es va centrar en els vins naturals i va anar a càrrec del periodista especialitzat en gastronomia, Jordi Luque. Luque tenia la intenció de definir els vins naturals des de la mirada de les persones i el context.

La regidora d’educació, Gemma Romeu, també era present a l’acte inaugural per donar la benvinguda als i les alumnes del curs. Tot just abans de començar mostrava la seva satisfacció per acollir un curs d’aquestes característiques durant tants anys i, enguany, coincidint amb la setmana del Vijazz.

Els Juliols, a Vilafranca, duren 5 dies, del 3 al 7 de juliol, i contempla dues classes cada dia de dues hores cadascuna, tot combinant sessions teòriques i pràctiques amb visites a cellers, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: