Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca diu no a les actituds violentes a l’esport amb la campanya ‘A la grada, respecte’

Els equipaments esportius de la vila lluiran pancartes amb el lema ‘A LA GRADA, RESPECTE’. Abans dels partits, els equips posaran amb aquest missatge, que també es difondrà per la megafonia.

“A LA GRADA, RESPECTE” és una campanya impulsada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el suport del Consell Esportiu i el Consell Comarcal. Una iniciativa destinada a promoure un ambient sa i respectuós a les graderies dels diferents equipaments esportius del municipi.

L’objectiu és erradicar els comportaments incívics que, malauradament, encara es produeixen en els esdeveniments esportius, de forma puntual. Faltes de respecte, insults, i agressions entre aficions, a jugadors o àrbitres, entre d’altres, estan al punt de mira.

La campanya tindrà la seva primera posada de llarg aquest cap de setmana amb la disputa de la Copa de la Princesa d’hoquei, a la Poliesportiva. Des d’aquesta setmana, el Pavelló Nou ja llueix pancartes, idèntiques a les que s’instal·laran a totes les instal·lacions esportives municipals, perquè el lema ‘A LA GRADA, RESPECTE’ sigui visible des de les graderies. També està previst que, abans de començar els partits, els equips i esportistes despleguin una pancarta, i des de la megafonia es faci difusió del lema.

Les instal·lacions esportives vilafranquines comptaran amb cartelleria informativa recordant aspectes com el joc net, el respecte a entrenadors, àrbitres i rivals i tenir cura dels equipaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: