Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca adquirirà la caserna de la Guàrdia Civil mitjançant una subvenció de l’Estat

Vilafranca adquirirà la caserna de la Guàrdia Civil mitjançant una subvenció de l’Estat

S’ha rebut la confirmació d’una subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per un import de 320.000 euros

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha rebut la confirmació d’una subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per un import de 320.000 euros per a l’adquisició de l’antiga caserna de la Guardia Civil. L’edifici, des de fa molts anys en desús, es troba situat al carrer Lavern, actualment al polígon industrial de Llevant.

Aquesta subvenció nominativa deriva d’una esmena introduïda pel grup parlamentari d’ERC al Congrés en la negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat per als 2023 i ha de ser destinada necessàriament a la compra de l’antiga caserna de la Guardia Civil. Així doncs, quan l’Ajuntament rebi aquesta quantitat l’haurà de destinar exclusivament a la compra de la caserna al Ministeri de l’Interior.

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, es mostra satisfet perquè al final de tot el procés, un cop finalitzats els tràmits de rebuda de la subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i de pagament al Ministeri de l’Interior, “Vilafranca rebrà uns terrenys qualificats com equipament públic en una zona ben comunicada i estratègica, al costat d’un altre equipament municipal, com és el magatzem de la Unitat de Serveis”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: