Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Oficial. El FC Vilafranca és de Tercera

Oficial. El FC Vilafranca és de Tercera

Aquest divendres la FCF feia pública la composició de les lligues amateur de la temporada 23/24, inclosa la Tercera RFEF. Vilafranca i Vilassar, salvats per l’ampliació dels grups, entre els 18.

Punt i final al serial. El FC Vilafranca ja és oficialment equip de Tercera RFEF pel curs vinent. Un cop reunida la junta directiva (el passat divendres), la Federació Catalana de Futbol ja ha aprovat i fet pública la composició de de les lligues amateur masculines per la nova temporada 2023-2024. En aquesta circular es confirma l’inclusió de Vilafranca i Vilassar al grup V de Tercera, sent els dos equips que es veuen beneficiats per l’ampliació dels grups a 18 equips.

D’altra banda es confirma també que el Sants serà l’únic equip català en baixar a la Superlliga Catalana, o com la denomina el propi ens, Lliga Elit. Aquesta nova lliga constarà d’un únic grup (integrada per 16 equips).

Es confirma, doncs, la notícia que avançava aquesta casa el passat 17 de maig. Per tant, el grup 5 de Tercera RFEF queda conformat pels següents 18 equips: San Cristóbal, L’Hospitalet, Peralada, Castelldefels, Pobla de Mafumet, Girona B, Montañesa, Grama, Tona, Rapitenca, Badalona, Vilafranca i Vilassar, que es mantenen del curs passat; Prat i Olot, que baixen des de Segona RFEF; i L’Escala, Mollerussa i Reus FC Reddis, que pugen des de Primera Catalana.

La mateixa circular també feia referència a la composició de la resta de categories, fins a Tercera Catalana. A Primera, ja figura l’Atlètic Vilafranca, que aconseguia l’ascens el passat 3 de juny, i a Tercera, el Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: