Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ampliació dels grups de Tercera no s’aclarirà fins el 26 de juny

Des de la FCF asseguren que el Vilafranca serà equip de Tercera la temporada vinent, descartant l’ascens dels dos millors segons classificats a Primera Catalana per completar el grup amb 18 equips.

El despropòsit continua. L’aprovació definitiva de l’ampliació dels grups de Tercera va per llarg, i la rumorologia sobre quins seran els equips que finalment la composaran cada vegada va en augment.

Fonts properes a la Federació Catalana de Futbol, a les quals ha tingut accès Penedès TV, asseguren que el FC Vilafranca serà equip de Tercera Divisió la temporada vinent. Una informació que va en la línia del que ha informat aquesta casa en els darrers dies. Únicament pujaràn 3 equips de Primera Catalana (Escala, Mollerussa i Reddis). Si la reestructuració s’aprova, a més del Vilafranca, el Vilassar també podria mantenir la categoria, però només en cas que el Sant Andreu pugi a Segona RFEF.

D’aquesta manera es descartarien escenaris com l’ascens de dos millors segons classificats de la Primera Catalana. En tot cas, no sortirem de dubtes fins el llunyà 26 de juny, data en que tindrà lloc la reunió de la Comissió Delegada de la RFEF: aquell dia es sotmetrà a votació l’aprovació definitiva de l’ampliació dels grups de Tercera, que salvaria de forma directa al FC Vilafranca.

D’altra banda, aquest dissabte a les 12:30h hi ha prevista una reunió a la seu de la FCF, amb presència dels clubs implicats i Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Una reunió que pot ser clau en el desenllaç d’aquesta història.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: