Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Alt Penedès se suma a la ‘Setmana europea de l’energia sostenible’ amb diverses activitats

L’Alt Penedès se suma a la ‘Setmana europea de l’energia sostenible’ amb diverses activitats

Comença la ‘Setmana europea de l’energia sostenible’ amb l’objectiu d’accelerar la transició cap a l’energia neta. Des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’han organitzat un seguit d’activitats.

A Catalunya diverses entitats s’han unit a la campanya per donar-la a conèixer, i entre elles l’Oficina Comarcal d’Impuls a la Transició Energètica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Amb aquesta iniciativa es busca fomentar el coneixement i l’ús de l’energia sostenible i donar suport a la transició cap a una economia més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Sota el lema ‘Accelerar la transició d’energia neta, cap a factures més baixes i habilitats més grans’, la Setmana Europea de l’Energia Sostenible promet ser una oportunitat per aprendre, connectar i contribuir a un futur més sostenible per a tothom.

Encara que les dates oficials de la campanya a escala europea són del 20 al 22 de juny, les entitats han organitzat activitats compreses entre el 12 de juny i el 31 de juliol de 2023.

Aquestes activitats inclouran conferències, formacions, jornades lúdiques, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives, totes elles centrades en l’energia sostenible i destinades a tota mena de públic, des de ciutadania fins a empreses i administracions.

El programa d’activitats de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible a l’Alt Penedès es pot trobar al web del Consell Comarcal

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: