Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna el programa ‘Accelera el creixement’, per a petites i mitjanes empreses i cooperatives

Torna el programa ‘Accelera el creixement’, per a petites i mitjanes empreses i cooperatives

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès busca 50 pimes i cooperatives que vulguin créixer i invertir en millorar la seva competitivitat.

L’ens comarcal, a través del Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació torna a participar com agent de referència per a les empreses del territori en la nova edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

L’objectiu del programa és acompanyar a petites i mitjanes empreses i cooperatives amb l’assessorament d’experts i l’elaboració i l’execució d’un pla de creixement. Les accions del programa estan adaptades i personalitzades a les necessitats de cada empresa. Es treballaran elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l’estratègia empresarial, la internacionalització, l’equip directiu, la comercialització i el màrqueting, per tal de donar suport a l’execució del pla de creixement.

El programa té una durada de 9 mesos i està adreçat a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en el seu creixement.

Per informar amb més detall sobre les característiques del programa, es realitzarà dues sessions informatives en format telemàtic, aquest dijous 25 de maig, de 4 a 5 de la tarda, i el dimarts 2 de juny, de 10 a 11 del matí.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el dilluns 12 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: