Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El Jardí’ de La Taimada encara la recta final de la residència al Graner

La Taimada encara la part final de la seva residència al Centre de creació de dansa i arts vives Graner per preparar ‘El Jardí’.

‘El Jardí’ de La Taimada forma part d’una trilogia anomenada ‘The Garden’, inspirada lliurement en El Jardí de les Delícies del Bosco. És una creació pensada per a cossos normatius i no normatius de voluntaris d’entre 18 i 99 anys amb la qual es vol explorar el cos humà sota una única capacitació no excloent: el plaer.

‘El Jardí’ ja va tenir una primera fase d’investigació al 2021 a Vilafranca amb voluntaris vilafranquins i penedesencs, el resultat de la qual es va poder veure el 6 de novembre a Cal Bolet. Però la creació ha anat evolucionant i ho continuarà fent fins que es pugui veure l’any que ve dins la programació del Mercat de les Flors de Barcelona.

La Taimada, amb els vilafranquins Olga Álvarez i Jordi Cabestany al capdavant, es troba ara al Centre de creació de dansa i arts vives Graner concloent-hi la seva tercera residència amb un cos de 30 persones i polint els detalls tècnics de la creació.

‘El Jardí’ vol exposar un quadre visual sobre la sensualitat i la fragilitat humana. Vol explorar les possibilitats dels cossos; siguin quins siguin els seus límits corporals. Dins d’un paisatge en blanc, la peça exposa la bellesa corporal d’uns éssers que es mouen per instints senzills, independentment de les seves formes, necessitats i capacitats físiques i motores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: