Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taimada ha presentat a Cal Bolet la feina d’un workshop de dansa inclusiva

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i la companyia vilafranquina de dansa La Taimada han col·laborat en un workshop de dansa inclusiva.

El títol del workshop, El Jardí, evoca l’obra El Jardí de les Delícies, l’obra cabdal del pintor el Bosco. Es tracta d’una investigació desenvolupada amb 15 persones voluntàries, 8 de les quals vilafranquines i penedesenques, amb mobilitat restringida i integral. Totes són les accionadores directes d’un conflicte estètic, conceptual i coreogràfic. Els voluntaris, escollits pel seu interès en el projecte i per la seva voluntat de treballar en un procés comunitari, són el cos principal de la recerca en residència. Amb ells s’ha treballat la tècnica Presence, la tècnica de treball corporal que utilitza la companyia per moure els seus intèrprets.

El projecte es va iniciar fa dos anys. Es va haver d’aturar per la Covid i ara s’ha recuperat, tot i que la pandèmia també l’ha condicionat.

Al workshop s’ha donat importància al joc, a la responsabilitat envers els cossos amb mobilitat no normativa i als límits del moviment. El treball es va realitzar al teatre Cal Bolet al llarg de la darrera setmana i es va mostrar al públic aquest dissabte al mateix teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: