Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Turisme Vilafranca Empreses’ enforteix les relacions entre les empreses turístiques de la vila

Dimarts s’ha celebrat una sessió de benchmark del projecte Turisme Vilafranca Empreses, liderat pel Servei de Turisme.

Un benchmark consisteix a comparar rendiments per comprovar quines iniciatives i pràctiques empresarials són més adequades per assolir uns objectius determinats.

La regidora de Turisme, Maria Dolors Rius, va obrir la sessió realitzada a Cal Figarot, amb l’assistència d’una quinzena d’empreses, de la quarantena que formen part del projecte. La regidora apuntava que l’objectiu de la sessió era afavorir el coneixement entre sí de les empreses vilafranquines dedicades a l’àmbit del turisme i contribuir a promoure un intercanvi de bones pràctiques i complementarietats en productes turístics.

La sessió és fruit del treball emmarcat en la certificació Biosphere, que el Servei de Turisme de l’Ajuntament està realitzant amb el nom de #vilafrancasostenible, que ha evolucionat transformant-se en el projecte Turisme Vilafranca Empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: