Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plataforma Stopagroparc mobilitza una tractorada a Gelida

El ple de l’Ajuntament de Gelida aprovava ahir la modificació del POUM en l’àmbit de l’Agroparc amb els vots d’ERC i PSC, l’abstenció de Primàries i els vots en contra de la CUP i Gelida en Comú.

Stopagroparc ha convocat a una tractorada i ha realitzat una marxa lenta des de Sant Llorenç d’Hortons a Gelida, amb gran mobilització ciutadana per mostrar l’oposició. La plataforma lamenta que un cop més s’hagi fet en un ple extraordinari, tancant la porta a la participació ciutadana a 26 dies de les eleccions municipals.

En el ple s’han viscut moments d’indignació per part del públic i s’ha alçat una pancarta amb els noms de les 127 entitats que donen suport a StopAgroparc. No ha calgut la intervenció de les 3 furgonetes d’antivavalots de la BRIMO i s’ha acomidatat els tractors amb crits de “Volem aliments de la nostra pagesia!”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: