Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més d’un centenar de tractors es concentren a Vilafranca en protesta per la situació del sector

Més d’un centenar de tractors es concentren a Vilafranca en protesta per la situació del sector

La plataforma 6F ha convocat una concentració a l’aparcament de l’Auditori de Vilafranca a dos quarts de vuit del matí.

La crida es va fer ahir a través de les xarxes socials i més d’un centenar de tractors han arribat a Vilafranca. L’objectiu inicial era, una vegada concentrats, anar en marxa lenta de tractors fins al punt de la la rotonda de la CEPSA a la sortida nord de Vilafranca per tallar l’autopista AP-7 , al km 193,5, junt amb la N-340 i la C-15 que conflueixen en aquest punt. Però finalment, els convocants han decidit fer una marxa lenta fins a la rotonda i continuar el recorregut per la carretera N-340 direcció cap a Vila-Rodona, per unir-se a una altra concentració.

La pagesia reivindica menys burocràcia i més suport de l’administració per poder fer front a la crisi de preus, amb l’increment dels productes pel manteniment de les seves explotacions i amb la baixa dels preus de venda dels seus productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: