Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els pagesos porten les seves reivindicacions a les seus de les administracions a Barcelona

Els pagesos porten les seves reivindicacions a les seus de les administracions a Barcelona

Tractors de tot el territori es dirigeixen avui a Barcelona per portar les seves reivindicacions a la Delegació estatal del Govern, a la Representació de la Comissió Europea i a la Generalitat.

Pagesos i ramaders convoquen avui dimecres 7 de febrer tractorades des de diferents punts de Catalunya en direcció a la ciutat de Barcelona. La columna Penedès està situada a la zona de la Pelegrina i està previst que s’incorpori a la marxa entre quarts d’onze i les onze.

Els tractors que venen de l’Ebre, del Camp de Tarragona i de la zona de Vilafranca s’estacionaran a l’avinguda Diagonal, juntament amb els que venen de Lleida. La capçalera arribarà fins a la cruïlla amb Passeig de Gràcia. Les rutes que venen de Girona i de la Catalunya Central entraran per la Meridiana, continuaran pel carrer Aragó, Passeig de Gràcia, i Gran Via, i s’estacionaran els tractors a Gran Via, davant del Departament d’Acció Climàtica.

Des dels dos punts d’estacionament dels tractors s’iniciarà una marxa a peu fins al Palau de la Generalitat, a la plaça Sant Jaume, passant per la delegació del Govern estatal al carrer Mallorca, 278, i per la seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Representants de la pagesia seran rebuts al Palau de la Generalitat, a les 16h. aproximadament. Posteriorment, tornaran a peu fins als tractors i iniciaran el trajecte de retorn per les mateixes vies d’anada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: