Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, 38è Cros del Sant Ramon, tot un clàssic de cada inici d’any

En la darrera edició el Cros del Col·legi Sant Ramon va aplegar al voltant de 400 participants.

És sempre una de les cites més multitudinàries del calendari esportiu, i això que estem parlant del cros d’un col·legi. I a més té lloc aquest diumenge. Torna un any més el ja clàssic Cros del Sant Ramon, una cursa que l’any passat va aplegar més de 400 participants.

Enguany, la seva edició número 38 coincideix amb un canvi a la junta de l’AMPA, organitzadora del cros. Però l’essència és la mateixa de sempre: una cursa que es desenvolupa al voltant del Sant Ramon, involucrant a alumnes però també als pares.

La jornada arrencarà a les 10 del matí amb la categoria Cadet, amb nens i nenes nascudes els anys 2008 i 2009. Aproximadament cada 20 minuts competirà una categoria diferent fins arribar a la dels més menuts, les baldufes, nascuts l’any 2021. A les 11:15h la tradicional cursa de pares i mares.

Les inscripcions són totalment gratuïtes i els participants podran inscriure’s i recollir el dorsal fins 30 minuts abans de l’inici de la seva corresponent cursa a les taules instal·lades a l’entrada principal del col·legi Sant Ramon.

Un cros especial, ja que és el cros escolar més antic de la comarca. A més, serà el 4t cros puntuable d’aquest curs a les competicions del JESPE.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: