Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Multinacionals del tèxtil i la llar contracten personal a través del Servei d’Ocupació

Multinacionals del tèxtil i la llar contracten personal a través del Servei d’Ocupació

El Servei d’Ocupació del l’Ajuntament de Vilafranca porta a terme un conjunt d’accions per a l’ocupació encaminades a facilitar la contractació de persones que estan a la recerca de feina.

Així s’han desenvolupat dos processos massius de contractació de les empreses ACTION i PEPCO dedicades a la venda de diferents tipus d’articles relacionats amb el tèxtil, la llar i amb la imatge personal i que en breu obriran establiments a Vilafranca.

Durant els mesos de març i abril s’hi ha derivat a 89 persones, proposades des del Servei d’Ocupació després de contactar amb prop de 200 persones, i com a resultat de la selecció s’han contractat de forma indefinida 25 d’elles que treballaran com a venedors/es.

Aprofitant aquest fet i amb la finalitat de promoure al màxim processos que millorin l’ocupabilitat dels usuaris i usuàries del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, s’han realitzat un conjunt de càpsules de preparació a l’ocupació, en les que hi han pres part 30 persones vinculades al Servei d’Ocupació i que estan buscant feina de forma activa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: