Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix ‘A la recerca dels Vitis’, una nova proposta de turisme familiar al Penedès

‘A la recerca dels Vitis’ es basa en un joc digital apte per nens d’edats entre 5 i 12 anys protagonitzat pels Vitis, uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis.

Aquest dilluns s’ha presentat al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos ‘A la recerca dels Vitis’, una nova proposta turística per gaudir en família recorrent indrets emblemàtics ubicats en 12 municipis de l’Alt Penedès.

El projecte surt a la llum després de prop de dos anys de treball, en coordinació amb els municipis, amb l’objectiu de donar a conèixer el territori i els seus principals atractius, generar una ruta que incentivi la mobilitat per la destinació, diversificar l’oferta turística, garantir una experiència a mida pel turisme familiar i afavorir a la desestacionalització amb una proposta disponible 365 dies a l’any.

Segons el president del Consorci de Promoció Turística, Ramon Riera, aquesta nova proposta de turisme en família ens ofereix noves oportunitats per posicionar al territori.

‘A la recerca dels Vitis’ es basa en un joc digital apte per nens d’edats entre 5 i 12 anys protagonitzat pels Vitis, uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis. Al joc es pot accedir a través de la senyalització, una pàgina web i un àlbum amb cromos col·leccionables.

Ara per ara, dotze municipis formen part de la proposta: Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, Gelida, Les Cabanyes, Olèrdola, Sant Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí.

La proposta s’ha concebut de tal manera que sigui un projecte escalable, que pugui créixer en un futur. El Consorci de Promoció Turística del Penedès és l’ens coordinador i promotor i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments per finançar aquest projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: