Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Vi del Penedès participa a la fira Fine Wine Tourism Expo de Valladolid

La fira tenia lloc els dies 1 i 2 de març a Valladolid.

És un esdeveniment únic a l’estat per estar especialitzat en turisme del vi i ha reunit en la seva edició 2023 125 cellers, Rutes del Vi d’Espanya, Portugal i la regió francesa de Champagne, així com touroperadors i agències de viatges de 22 nacionalitats.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha repetit la presència en aquesta fira amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, que ha coordinat la promoció de de l’oferta enoturística i de les Rutes del Vi de Catalunya. La fira internacional FINE ofereix una bona oportunitat per donar a conèixer el Penedès de forma directa a agències de viatge nacionals i internacionals, que son les que poden aportar nous visitants i crear nous paquets turístics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: