Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena l’aplicació turística ‘Descobreix Vilafranca amb CultuAR’, amb realitat augmentada

L’app posa a l’abast del turista la descoberta de Vilafranca a través de la realitat augmentada en multi-idioma (català, castellà, anglès i francès).

El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa la senyalització ‘Descobreix Vilafranca amb CultuAR’, una aplicació mòbil que permet descobrir 50 punts de la vila i 10 recorreguts diferents. L’aplicació permet poder disposar d’un servei complementari d’Oficina de Turisme 24h/7 dies la setmana amb zero impacte en el medi ambient, donant servei tant a la ciutadania de Vilafranca com a les persones que la visiten.

A través de la realitat augmentada en multi-idioma, un dels objectius de l’aplicació és conèixer i definir bé quin és el perfil del turisme que prioritza la visita o estada a Vilafranca. Tot per saber quines necessitats i preferències té, alhora que serà útil per dissenyar accions turístiques per assolir un turisme de qualitat.

La tecnologia que s’ha presentat és una oportunitat per millorar l’experiència del visitant, que podrà obtenir informació ampliada dels elements patrimonials i punts d’interès de la ciutat.

Tanmateix, a les portes de Setmana Santa des del Servei de Turisme proposen gaudir del Penedès i participar al Joc de pistes i itinerari ‘Buscant els ous de pasqua’ per descobrir en família els ocells de l’entorn de Vilafranca del Penedès, o el joc de ‘A la recerca dels Vitis’. També ofereix una visita guiada al cementiri.

A través les bombolles de geolocalització que apareixen en pantalla de la nova aplicació del servei de Turisme, s’indica quina és la distància que ens separa d’aquests punts. Permet descobrir Vilafranca tot passejant i tenint a l’abast i ubicats els punts més importants i les rutes que es poden seguir, amb tota la informació associada i de manera molt senzilla i intuïtiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: