Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cineclub Vilafranca estrena al Kubrick ‘Loli Tormenta’, treball pòstum de Villaronga

Cineclub Vilafranca estrena al Kubrick ‘Loli Tormenta’, treball pòstum de Villaronga

‘Loli Tormenta’ és la pel·lícula pòstuma del director Agustí Villaronga, que va morir el passat 22 de gener, i suposa el debut de la jove actriu de Sant Sadurní d’Anoia Maria Anglada Sellarès.

La pel·lícula s’estrena el 31 de març al Kubrick Cinema, i el diumenge 2 d’abril a les 18h es farà una sessió especial que comptarà amb la presència de la productora Marta Baldó i de l’actriu sadurninenca.

‘Loli Tormenta’ és l’última pel·lícula del director mallorquí Agustí Villaronga, un nom clau del cinema de les últimes dècades amb títols com ‘Pa negre’ o ‘Incerta glòria’, que amb aquest treball va fer un gir cap a la comèdia esbojarrada i humanista. Està protagonitzada per Susi Sánchez, premi Goya a la millor actriu per ‘Cinco lobitos’, i Celso Bugallo i compta amb la sorprenent presència de Fernando Esteso.

La pel·lícula explica la història de la Lola, una àvia moderna i caòtica que ha criat els seus dos nets després de la mort de la seva filla. Tots tres viuen en una casa senzilla a les afores de Barcelona i no sospiten que la seva vida està a punt de canviar dràsticament: la Lola ha iniciat un procés avançat d’Alzheimer però els nens, que no volen separar-se d’ella, miraran d’amagar la seva malaltia amb enginy i fantasia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: