Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la travessa dels Oscar als cinemes de Vilafranca

Cineclub Vilafranca torna a organitzar, un any més, la travessa dels Oscar.

L’entitat convida els espectadors a fer la seva aposta sobre quines seran les pel·lícules triomfadores en la cerimònia d’aquesta 96a edició, que tindrà lloc el 10 de març al Dolby Theatre de Hollywood.

Des de la junta de Cineclub Vilafranca, Pablo Sancho augura una alta participació perquè les pel·lícules nominades s’han pogut veure a Vilafranca i han comptat amb bona assistència de públic.

Les butlletes per participar a la travessa es podran trobar al Kubrick Cinema i a la sala Zazie i s’ha habilitat un formulari digital al web de Cineclub Vilafranca. Guanyarà qui hagi encertat les 7 categories: millor pel·lícula, direcció, actor i actriu principals, actor i actriu secundaris i millor pel·lícula estrangera. En cas que hi hagi més d’un encertant, es farà un sorteig. Els participants opten a una trentena de premis, entre els quals, un any com a soci de Cineclub Vilafranca.

El cap de setmana del 16 i el 17 de març es preveu fer una sessió especial amb una pel·lícula sorpresa encara per determinar i donar a conèixer el guanyador o guanyadora de la travessa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: