Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Suport a la digitalització d’empreses

Suport a la digitalització d’empreses

La FEGP firma un conveni amb Acelera Pime Rural Secartys/Sinergia per facilitar la digitalització de les empreses en poblacions de menys de 20.000 habitants.

En el marc de la millora de la competitivitat de les empreses del territori Penedès i Garraf, la Federació Empresarial ha signat un acord per implementar el programa de digitalització de Red.es, i arribar al màxim d’empreses. Acelera Pime Rural Secartys/Sinergia ofereix mitjans per seguir el camí de digitalització per les empreses.
Les accions es concreten en la identificació de les empreses localitzades en municipis de menys de 20.000 habitants i oferir-los eines i informació per a la digitalització dels seus processos. El programa permetrà arribar a 29 municipis de l’Alt Penedès i el Garraf.
Sinergia ha posat el programa Acelera Pime Rural a l’abast de totes les associacions TIC de Catalunya i en el territori Penedès han contactat amb Startups Penedès i amb TIC Garraf-Penedès que formen part de la FEGP.
El marc temporal de les accions compren des d’ara fins el 31 d’agost de 2024. Per a tot l’estat es compta amb un pressupost de 23,8 milions d’euros, dels quals Red.es aportarà fins al 80% del pressupost subvencionable i les entitats beneficiàries la resta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: