Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Martí no presentarà candidatura a les properes eleccions municipals

A través d’un comunicat han anunciat que a causa de la manca d’incorporacions permanents i actives al grup han valorat que no era viable intentar tenir presència al consistori el proper mandat.

Fa 12 anys que la Candidatura d’Unitat Popular presentava llista a les eleccions municipals en aquest municipi, però ara han anunciat que de cara al proper mandat municipal no concorreran als comicis. El motiu, segons han explicat en un comunicat, han pres aquesta decisió ja que no troben relleu per renovar el grup amb incorporacions permanent que facin viable intentar tenir presència al consistori de Sant Martí.

En la nota agraeixen la participació i col·laboració de totes les persones que han fet possible que la CUP fos present durant tres mandats al consistori martinenc. Al mateix temps fan una crida animant tothom a implicar-se en la vida política, sobre tot als joves per tal que l’esquerra independentista pugui tornar a tenir representació a Sant Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: