Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laia Estrada (CUP) advoca per polítiques que «deixin d’empobrir la població»

La candidata a la presidència al Parlament de Catalunya per la CUP, Laia Estrada, ha estat a Vilafranca aquest cap de setmana en el primer acte de precampanya del partit

La CUP Nacional ha celebrat aquest dissabte el primer acte de precampanya a Vilafranca i ho ha fet amb la presència de la candidata a la presidència al Parlament de Catalunya, Laia Estrada. La presidenciable cupaire ha advocat per polítiques, segons ha dit, que deixin d’enriquir els més rics i d’empobrir la resta de població. Estrada ha destacat també la necessitat de garantir el dret a l’habitatge fent servir pisos buits a mans de grans tenidors i posant-los a disposició de la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: