Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP celebra el primer acte de precampanya a Vilafranca amb la presidenciable Laia Estrada

L’acte polític es farà en el marc de la celebració de la primera Festa de la Unitat Popular, organitzada per la CUP Vilafranca.

La CUP Nacional celebra aquest dissabte una trobada de càrrecs electes a Vilafranca i el primer acte de precampanya electoral, amb la candidata a la presidència de la Generalitat, Laia Estrada, i el cap de llista de Girona, Dani Cornellà. L’acte polític es farà en el marc de la celebració de la primera Festa de la Unitat Popular, organitzada per la CUP Vilafranca,

on estan convidades a assistir les organitzacions de l’Esquerra Independentista i totes les persones que vulguin apropar-se a escoltar el programa polític amb què la candidatura concorrerà a les eleccions autonòmiques, el pròxim 12 de maig. La festa començarà el matí, amb activitats per la canalla, un vermut i un dinar popular. A les 13.30 h, Laia Estrada, Dani Cornellà i la regidora vilafranquina, Marta Soler, parlaran de la proposta política de la CUP per impulsar un canvi radical de rumb, amb
la transició ecològica al centre, que planifiqui una economia dedicada al benestar de la majoria i defensi els drets de tothom, l’autodeterminació i la independència. Durant el matí, diversos candidats de totes les demarcacions a les eleccions del 12 de maig oferiran formacions i xerrades a una cinquantena de càrrecs electes de la formació d’arreu de Catalunya, al Casal Popular La Gueralda.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: